SimForums.com Homepage
Forum Home Forum Home > Flight One Software Forums > Flight One Product Support
  New Posts New Posts RSS Feed - Problems with ultimate traffic live
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Problems with ultimate traffic live

 Post Reply Post Reply
Author
Message
ShlomiA View Drop Down
New Member
New Member


Joined: June-23-2018
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ShlomiA Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Problems with ultimate traffic live
    Posted: June-23-2018 at 9:24pm
Hi

I have P3D v4 and i am using UTL 2.

Everything working okay except few things:


1. The airport runways is not updated for the real time. For example if in LAX the landing runway is 24R and takeoff runway is 24L in UTL the runways for takeoff and landing are diffrent. Is there any way to set it manually in each airport by real time?


2. The addon was released not long time ago but something is very strange - there are very old airplanes repaints in the addon. for example why i can see in airports the old delta repaint? That not exist anymore in any airplane today..Is there any way to update it?



3. The flights boards is not correctly too. For example i can see much less flight in the addon than i can see in flightradar24. Also the times for flghts board departures and arrivels are not correct to the real flights.. is there anyway to change it?


4. I can't hear sounds of the airplanes.. only see them moving in the airport.. Any way to fix it?


5. The addon is FPS Killer!!!! Even i have high end gaming pc - with orbx FTX and REX and FSDT and others sceneries the simulator become work with stutters and no smooth. Something that can i do?


I would very like that you will help me solve this problem and use better this wonderful addon.
Thank you very much.
Back to Top
NickN View Drop Down
Certified Professional
Certified Professional


Joined: November-21-2007
Points: 17133
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote NickN Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: June-24-2018 at 11:16pm
You are in the wrong forum.
 
 
And you need to register to that forum for support. Click the little "REGISTER" button at the top of the forum on the side and follow the directions.
 
 
Post your question in the Product Support for UTLive Licensed Users section, .... They can fix you right up.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.094 seconds.