SimForums.com Homepage
Forum Home Forum Home > Flight One Partner Forums > EZdok Software
  New Posts New Posts RSS Feed - Problem of destabilization EZdok 2.1.0.10
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Problem of destabilization EZdok 2.1.0.10

 Post Reply Post Reply
Author
Message
JGSANTOS View Drop Down
New Member
New Member


Joined: November-12-2013
Location: Brasil
Points: 12
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JGSANTOS Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Problem of destabilization EZdok 2.1.0.10
    Posted: June-07-2018 at 7:42pm
Hello everyone!
Interestingly, after reinstalling P3D V3 and upgrading the EZO, I started to have a problem I did not have before. The aircraft, mainly the PMDG, began to futular and did not follow the correct route wildly. This is not a problem with NG, but with EZdok after insatiant tests and in contact with PMDG support, I disabled the Global Disable effects from EZdok and simply stopped the stuttering that was driving me crazy after reinstalling the PD3 V3 three times. Has anyone else had this problem? What is the solution?
Please note the behavior of the aircraft in the videos below:






Back to Top
Nickbe View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: May-06-2017
Location: Russia
Points: 657
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nickbe Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: June-07-2018 at 7:58pm
Originally posted by JGSANTOS JGSANTOS wrote:

Hello everyone!
Interestingly, after reinstalling P3D V3 and upgrading the EZO, I started to have a problem I did not have before.


Hi!
Try installing the latest version Ezdok 2.6.0.32 and let us know if there is still a problem.
https://www.simforums.com/forums/get_last_post.asp?TID=59058&ID=43258.8299884259
Ezdok Software Team.

Му Ezdok.2 cameras profiles there: https://drive.google.com/drive/folders/13In_wbmYmUzVdNVBMYUY1Z1lW-3doCd4?usp=sharing
Back to Top
JGSANTOS View Drop Down
New Member
New Member


Joined: November-12-2013
Location: Brasil
Points: 12
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JGSANTOS Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: June-08-2018 at 5:21pm
Originally posted by Nickbe Nickbe wrote:

Originally posted by JGSANTOS JGSANTOS wrote:

Hello everyone!
Interestingly, after reinstalling P3D V3 and upgrading the EZO, I started to have a problem I did not have before.


Hi!
Try installing the latest version Ezdok 2.6.0.32 and let us know if there is still a problem.

Ok, I got it and figured out the source of the problem. It turns out that after upgrading to a higher version, a conflict occurs when I use a custom camera file. When I use an EZdok camera's own defalt camera file it does not have the problem of the videos above. Now I would like to know if with each product update I have to delete my custom file and reconfigure a new one all over again?




Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.160 seconds.