Print Page | Close Window

{0xc0000135}

Printed From: SimForums.com
Category: Flight One Software Forums
Forum Name: Flight Environment Series
Forum Description: For all discussion related to Flight Environment.
URL: https://www.simforums.com/forums/forum_posts.asp?TID=22694
Printed Date: September-21-2021 at 10:08pm
Software Version: Web Wiz Forums 12.04 - http://www.webwizforums.com


Topic: {0xc0000135}
Posted By: luap
Subject: {0xc0000135}
Date Posted: September-30-2007 at 3:43am

Flight  Environment X.exe Application Error

The application failed to initialize properly {0xc0000135} Click on OK to terminate the application.

Sigh!.......

I'm going to bed.  Hopefully someone will have a suggestion by the AM.

 



-------------


Paul Scott Bartelt

The grass is always greener over the septic tank






Replies:
Posted By: jdk2
Date Posted: September-30-2007 at 7:53am

That error is usually associated with the need for .NET Framework from the good folks at Microsoft.  Either you don't have it or what you have is corrupt.

Regards,
Jim Karn



Posted By: luap
Date Posted: September-30-2007 at 10:31am

I'll assume that .NET does not install itself as a matter of common practice, then.  I just finished a clean rebuild last night (so I could have a nice, clean machine for FSX and FEX), so it may be that .NET is no there.  I'll go get the redistributable and take another crack at it..... after I wake up a little.

T'was a crappy rebuild to say the least.  Upon installing all the Gigabyte necessities, I was prompted to reboot.  I rebooted.... well, not really.  My machine suddenly ceased to POST.  Seemed like something wrong with the DVD because it kept spooling but would not open.  Great, my DVD died right in the middle of an install.  So I yanked it.  Nothing.  Crap!  I unplugged all the drives.  Nothing.  Crap, crap.  I did what any self respecting PC bulder would do and took apart my PC and reseated everything.  Take it all apart, put it all together, plug it back in and... nothing. Crappity, crap, crap, crap.  Dumb idea time, clear the BIOS.  I wasn't doing anything with BIOS but it was after the automated install of all the Gigabyte stuff that this nightmare started.  Sshort the pins, walk away for a bit.  Power on and... POST.  Yay!  Now I have my BIOS all buggered up and have to reconfigure it but at least my PC is alive.  And that is why I was up so late (or early) trying to get FEX working.

Do I get a dedicated customer gold star, now? 



-------------


Paul Scott Bartelt

The grass is always greener over the septic tank





Posted By: Steve Halpern
Date Posted: September-30-2007 at 12:51pm

If you have XP, .NET 2.0 is not part of it by default.

 



-------------
Steve





Posted By: luap
Date Posted: September-30-2007 at 1:14pm
I know that, now.  Everything is well. Strange that Windows update doe not install it.

-------------


Paul Scott Bartelt

The grass is always greener over the septic tank






Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net