SimForums.com Homepage
Forum Home Forum Home > Flight One Partner Forums > FSiPanel
  New Posts New Posts RSS Feed - MJC q400 problems
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

MJC q400 problems

 Post Reply Post Reply
Author
Message
FCD01 View Drop Down
New Member
New Member


Joined: October-08-2004
Location: United Kingdom
Points: 28
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote FCD01 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: MJC q400 problems
    Posted: October-01-2017 at 2:58pm
I have similar issues with the q400 to an earlier post.

Running FSX SE with q400 pro and have confirmed it is updated to the latest version. I also use iFly 737 and AS 320 and both run perfectly with FSipanel.

However when I set up the Q400, I see the following when I select move aircraft:

1. The aircraft starts to load apparently correctly with the " My control please standby" message
2. I see the "setting up q400 modes" message - but the 400 only half loads - 3 screens blank, the other 2 very dim etc
3. I then get the "adjust power" message

At this point, the aircraft is relesed to control (no message) and the adjust power message remains until I close FSX. The aircraft can be flown but there is no power control, very few buttons work and the screens remain blank/dim

I have reinstalled the q400 and fsipanel wit no change and q400 works perfectly in normal ops

Obviously some problem with my set up but I am a bit lost of where to look so v grateful for any help

John Rooum

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.141 seconds.