SimForums.com Homepage
Forum Home Forum Home > Flight One Partner Forums > FS Panel/Sound Studio Forums
  New Posts New Posts RSS Feed - Gauges
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Gauges

 Post Reply Post Reply
Author
Message
JimF117 View Drop Down
New Member
New Member


Joined: February-08-2013
Location: USA
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JimF117 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Gauges
    Posted: January-14-2014 at 7:23pm
Having problem with FSPS. When I change the gauge file and then place the gauge back in FSPS it brings it back as the one before the change. Have copied file to proper folders. It works right for a couple of times after I reboot computer, then does it again. I have 3 folders with the gauge folder in it, the panel, FSX gauges, and back up folder.

I am running on Windows 7 x64, fully updated.
JimF117
Back to Top
JimF117 View Drop Down
New Member
New Member


Joined: February-08-2013
Location: USA
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JimF117 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-15-2014 at 6:02pm
Have uninstalled and reinstalled several times. Gauges that worked before will not show in FSPS. It says no bitmaps for gauge, all the bitmaps are in the right folders. This along with previous problem with FSPS gauges cache problem. I have checked and unchecked the "clear cache on exit" in settings several times and it partially takes care of the getting same gauge as before they were edited.

Could someone please help with these.
JimF117
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.125 seconds.