SimForums.com Homepage
Forum Home Forum Home > Flight One Partner Forums > EZdok Software > EZdok Beta Forum
  New Posts New Posts RSS Feed - EZCA - Resh.exe cannot initialize.
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

EZCA - Resh.exe cannot initialize.

 Post Reply Post Reply
Author
Message
BushFlyer View Drop Down
New Member
New Member


Joined: February-12-2007
Location: United Kingdom
Points: 17
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BushFlyer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: EZCA - Resh.exe cannot initialize.
    Posted: January-11-2018 at 12:19pm
Hi All !

Over the past few days, we have studied the problem of Resh.exe.

To date, the cause of the failure of the initialization of Resh.exe is not completely  studed , but I found a few controversial points in a code of EZCA  about the initialization sequence Resh.


Now I present for test 2 versions of EZCA (.28 build).

 #1  - "Time out extended"
 #2 - "Resh launch first"


You can download thise versions below.

These are the same versions with  the functions like .27 build , but with different algorithms for initializing Resh.

After installing .28 build,  probably your internet Brandmauer will ask for access to EZCA.EXE. Agree by clicking Yes.

Test both versions of .28 build. Tell me, is there an initialization error Resh.exe?

Resh is an important bridge between the simulator and the EZCA. Without Resh.exe, the .27 version is not possible.

Now, if an resh initialization error appears, then the continuation of EZ work will not be possible and EZ will be closed. This is done specially, because EZ can not work without Resh.

I ask you to carefully approach the topic, because the problem is not pleasant to users  and requires quick elimination, but for this I need to collect as much data as possible. I hope that you will help me to do this as soon as possible.


Download #1 


Downlоad #2

Remember , you can roll back to .27 build. Just download it then install. 


If the Resh initialization problem does not appear in the .28 build, be sure to tell which build of 0.28  the problem was resolved.



(Edited by Marniftarr)


===================

Hi,

I have tried every variation of the instructions given setting admin rights for the ezca.exe and the resh.exe programs but always get this message in the sim.

I have tried running P3D as administratorand not. 

This was all working fine, now it isn't. Basically the cameras do not work at all.

I am using Windows 10 and have added the EZCA2 folder as an exclusion for windows defender.

Please advise.
Back to Top
steve1930 View Drop Down
New Member
New Member


Joined: May-18-2016
Points: 11
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote steve1930 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-11-2018 at 12:34pm
Hi All

I have the same problem and have tried everything I can think off with no luck. Please help. Thank you.

Best regards
Back to Top
Nickbe View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: May-06-2017
Location: Russia
Points: 661
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nickbe Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-12-2018 at 1:12am
Hi All
Guys, I think the problem may be in the last Windows update. Specific cases should be addressed individually. You have to write to support (the form at the bottom of the page).
http://www.ezdok-camera.com/troubleshooting

Before doing this, check one option - disable firewall in Windows Defender, sometimes it helps to solve the problem with the initialization Resh.exe.
Ezdok Software Team.

Му Ezdok.2 cameras profiles there: https://drive.google.com/drive/folders/13In_wbmYmUzVdNVBMYUY1Z1lW-3doCd4?usp=sharing
Back to Top
steve1930 View Drop Down
New Member
New Member


Joined: May-18-2016
Points: 11
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote steve1930 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-13-2018 at 12:29pm
Hi,

I have tried every variation of the instructions given setting admin rights for the ezca.exe and the resh.exe programs but always get this message in the sim. Plese help

Thank you
Back to Top
777-Pilot View Drop Down
New Member
New Member


Joined: October-21-2017
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote 777-Pilot Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-13-2018 at 5:11pm
Hi Nick,

the problem is a recent windows update indeed. Specifically KB4056892.
I experienced the exact same problem as described but I solved it by deinstalling KB4056892. Of course this only a temporary solution - it would be great to get a small update for Ezca from you guys so that Ezca runs with the latest version of windows again.

Regards
David

P.S.: I contacted the support form last weekend but didnt get a reply since...
Back to Top
Voodoo101 View Drop Down
New Member
New Member


Joined: January-15-2018
Location: UK
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Voodoo101 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-15-2018 at 11:35am
I have the same problem but do not have KB4056892 installed, however I only have it with the FSL A320. It has only happened in the last few days, before that it was working fine.
Back to Top
steve1930 View Drop Down
New Member
New Member


Joined: May-18-2016
Points: 11
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote steve1930 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-15-2018 at 5:08pm
Yes I uninstalled that update and all is working fine now. Thank you for that.

Best regards
Back to Top
srcooke View Drop Down
New Member
New Member


Joined: August-26-2013
Location: United Kingdom
Points: 12
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote srcooke Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-16-2018 at 4:26am
Same issue here, appears to only affect FSL A320 and not on every launch.

Support ticket sent.
Regards
Stephen Cooke
Back to Top
Nickbe View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: May-06-2017
Location: Russia
Points: 661
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nickbe Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-16-2018 at 6:11am
I think the problem with FSL320 can be caused by an incorrect entry in the file EXE.XML. Can be broken syntax. Look at the topic with a similar problem, there is described the solution.
http://www.simforums.com/forums/reinstalling-ezdok-2_topic59437_post378124.html#378124
Ezdok Software Team.

Му Ezdok.2 cameras profiles there: https://drive.google.com/drive/folders/13In_wbmYmUzVdNVBMYUY1Z1lW-3doCd4?usp=sharing
Back to Top
srcooke View Drop Down
New Member
New Member


Joined: August-26-2013
Location: United Kingdom
Points: 12
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote srcooke Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-16-2018 at 7:45am
Originally posted by Nickbe Nickbe wrote:

I think the problem with FSL320 can be caused by an incorrect entry in the file EXE.XML. Can be broken syntax. Look at the topic with a similar problem, there is described the solution.
http://www.simforums.com/forums/reinstalling-ezdok-2_topic59437_post378124.html#378124


Whilst I did not have the specific issue linked I rebuilt the exe.xml and thus far have a 100% load success. Hopefully it holds out.
Regards
Stephen Cooke
Back to Top
asadkamal View Drop Down
New Member
New Member


Joined: January-07-2018
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote asadkamal Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-16-2018 at 9:34pm
Same problem.

Regards
Asad
Asad
Back to Top
Voodoo101 View Drop Down
New Member
New Member


Joined: January-15-2018
Location: UK
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Voodoo101 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-17-2018 at 10:07am
Think I may have a solution to the problem, at least in my case.

If I load Active sky before I load P3D, I get ezca.exe and the resh.exe program message. If I run P3D first, place aircraft at a field then start Active sky I have no problem. I can only assume that it is something to do with Active sky trying to get top billing in the EXE config.

I now plan my flights while the aircraft is at the gate, or fly X-Plane which has a lot less issues.
Back to Top
smerriman View Drop Down
New Member
New Member


Joined: January-17-2018
Location: EGNJ
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote smerriman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-17-2018 at 4:24pm
Hi,
This thread (7th post down) has just cured my problem

barrywells found his exe.xml didn't look right, so he edited it, 
Mine was missing the Trackir5 section, so I copied it from Barrys post, and it has cured my problem, so worth a try.

good luck
Steve
Back to Top
777-Pilot View Drop Down
New Member
New Member


Joined: October-21-2017
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote 777-Pilot Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-19-2018 at 4:36am
Hi,

any news from the developers regarding the problem with the windows update? My exe file is correct, the problem just occurs with the named windows version.

Regards
David
Back to Top
Nanolab View Drop Down
New Member
New Member


Joined: August-26-2017
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nanolab Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-19-2018 at 6:56am
Hi, I'd like to have news too. Got the same problem aswell with Win 10 64b up to date. 
I have already done a clean uninstall/reinstall of Ezdok with Fligh1 wrapper and update to latest version.

regards 
Pascal


Back to Top
BushFlyer View Drop Down
New Member
New Member


Joined: February-12-2007
Location: United Kingdom
Points: 17
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BushFlyer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-19-2018 at 9:28am
Just confirming it is the KB4056892 update.. uninstalling it does fix the issue. I also checked the exe.xml file and all is correct there. 

Thank you for finding the cause of this 777-Pilot, of course windows keeps trying to reinstall the update.. had to uninstall it 3 times so far. So a developer released update that fixes this would be great.
Back to Top
Nickbe View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: May-06-2017
Location: Russia
Points: 661
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nickbe Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-19-2018 at 10:51am
Hi, All!
Guys, Marniftarr is aware of this issue. We are thinking of a solution. Wait a while and Marniftarr will report here on how we will solve this problem.
Ezdok Software Team.

Му Ezdok.2 cameras profiles there: https://drive.google.com/drive/folders/13In_wbmYmUzVdNVBMYUY1Z1lW-3doCd4?usp=sharing
Back to Top
smerriman View Drop Down
New Member
New Member


Joined: January-17-2018
Location: EGNJ
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote smerriman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-19-2018 at 11:57am
My Fix was short lived, it was worked for 2 days Cry
Back to Top
Marniftarr View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: February-22-2010
Points: 1789
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Marniftarr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-19-2018 at 6:04pm
Guys hello everyone.
Now,  with some users through the mail directly I solve this issue.
First, I need to understand the reason for this behavior EZ.
I can not change the code in rush style ,because everything worked fine. But there are some thoughts on this problem.
Now it became clear that in some way is affected  sequence of launch add-ons. 
This week I want to change some parts of the code regarding the interaction of resh.exe with ezca.exe and I want to change the startup sequence of resh.exe.
I analyzed code again . and now the sequence of the launch I have some doubts.
Only I can change sequence of launch resh.exe. But if you give even more information about this problem, it will speed up the bug fix.
Either way, be patient, the EZ team is working on this problem.
EZdok software

www.ezdok-camera.com
Back to Top
smerriman View Drop Down
New Member
New Member


Joined: January-17-2018
Location: EGNJ
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote smerriman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-19-2018 at 6:56pm
Hi Marniftarr
I am not sure if any of this information is of any help but this is what I have found

I have just reformatted and installed a fresh downloaded copy of windows 10, so I do not have KB4056892 installed as an update.

Windows 10 professional
Asus Z170
1080ti 
Prepar3D 4.1
Orbx various regions
PMDG NGX & 747
UK 2000 
FSGX2010 Mesh 

The main thing I have looked at is exe.xml which editing cures the problem for a short while

My original xml.exe after reinstalling everything including Trackir and Ezdok 

<?xml version="1.0" encoding="WINDOWS-1252"?>
-<SimBase.Document version="1,0" Type="Launch">
<Descr>Launch</Descr>
<Filename>dll.xml</Filename>
<Disabled>False</Disabled>
<Launch.ManualLoad>False</Launch.ManualLoad>
-<Launch.Addon>
<Name>EZdok camera addon2</Name>
<Disabled>false</Disabled>
<Path>C:\Program Files (x86)\EZCA2\ezlauncher.exe</Path>
</Launch.Addon>
</SimBase.Document>


Adding the missing trackir section cured the problem for 2 days

 <?xml version="1.0" encoding="WINDOWS-1252"?>
-<SimBase.Document version="1,0" Type="Launch">
<Descr>Launch</Descr>
<Filename>dll.xml</Filename>
<Disabled>False</Disabled>
<Launch.ManualLoad>False</Launch.ManualLoad>

-<Launch.Addon>
<Name>TrackIr5</Name>
<Disabled>False</Disabled>
<Path>C:\Program Files (x86)\NaturalPoint\TrackIR5\TrackIR5.exe</Path>
</Launch.Addon>
-<Launch.Addon>
<Name>EZdok camera addon2</Name>
<Disabled>false</Disabled>
<Path>C:\Program Files (x86)\EZCA2\ezlauncher.exe</Path>
</Launch.Addon>
</SimBase.Document>

Today I noticed (3rd line down)   <Filename>dll.xml</Filename>   not exe.xml so I changed that to exe
I still get the same error message (not after closing Prepar3d as before but in the prepar3d window) but the everything works 

Steve

Back to Top
Nanolab View Drop Down
New Member
New Member


Joined: August-26-2017
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nanolab Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-20-2018 at 4:13am
Here's what I found so far : 

I have FSX-Steam and P3V4.1 installed on my rig. 
Under FSX-SE, Ezdok works ! Here's a screenshot : 


Under P3D4.1, I got Resh not initialising message after 5 seconds when the flight has loaded :

Here's a screenshot of Ezdok status then : 

So, looks like a simconnect problem no ?
Anyway, here's my EXE.XML from P3D :

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<SimBase.Document Type="Launch" version="1,0">
  <Descr>Launch</Descr>
  <Filename>exe.xml</Filename>
  <Launch.ManualLoad>False</Launch.ManualLoad>
  <Launch.Addon>
    <Name>EZdok camera addon2</Name>
    <Disabled>False</Disabled>
    <ManualLoad>False</ManualLoad>
    <Path>C:\Program Files (x86)\EZCA2\ezlauncher.exe</Path>
  </Launch.Addon>
  <Launch.Addon>
    <Name>as_btstrp_config_manager</Name>
    <Disabled>False</Disabled>
    <ManualLoad>False</ManualLoad>
    <Path>as_srv\as_btstrp_config_manager.exe</Path>
  </Launch.Addon>
  <Launch.Addon>
    <Name>AutogenConfigurationMerger</Name>
    <Disabled>False</Disabled>
    <ManualLoad>False</ManualLoad>
    <Path>C:\Program Files (x86)\SceneryDesign.org\AutogenConfigurationMerger\AutogenConfigurationMerger.exe</Path>
  </Launch.Addon>
</SimBase.Document>

My rig : Asus Z170 Hero
I7 6700k
16 Go Ram
GTX 1080
Win10 64b v1709 16299.192 with KB4056892 installed

Hope it can help you !

Regards
Pascal
Back to Top
777-Pilot View Drop Down
New Member
New Member


Joined: October-21-2017
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote 777-Pilot Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-20-2018 at 6:27am
Here are my findings:

After KB4056892 has reinstalled, EZCA started for about 3-4 times properly in the sim. It took a bit longer then normally to start after the flight has loaded but it worked. After those 3-4 times however, it started to show the same resh.exe error again.

Then I deinstalled KB4056892 again and EZCA loads without problems.

Hope this helps.
David

P.S.: For all those of you were KB4056892 keeps reinstalling: Search for the tool "wushowhide". With that tool you can stop Windows from downloading and installing a certain update everytime you shutdown your PC.
Back to Top
Marniftarr View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: February-22-2010
Points: 1789
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Marniftarr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-20-2018 at 7:58am
Hi All !

Over the past few days, we have studied the problem of Resh.exe.

To date, the cause of the failure of the initialization of Resh.exe is not completely  studed , but I found a few controversial points in a code of EZCA  about the initialization sequence Resh.


Now I present for test 2 versions of EZCA (.28 build).

 #1  - "Time out extended"
 #2 - "Resh launch first"


You can download thise versions below.

These are the same versions with  the functions like .27 build , but with different algorithms for initializing Resh.

After installing .28 build,  probably your internet Brandmauer will ask for access to EZCA.EXE. Agree by clicking Yes.

Test both versions of .28 build. Tell me, is there an initialization error Resh.exe?

Resh is an important bridge between the simulator and the EZCA. Without Resh.exe, the .27 version is not possible.

Now, if an resh initialization error appears, then the continuation of EZ work will not be possible and EZ will be closed. This is done specially, because EZ can not work without Resh.

I ask you to carefully approach the topic, because the problem is not pleasant to users  and requires quick elimination, but for this I need to collect as much data as possible. I hope that you will help me to do this as soon as possible.


Download #1 


Downlоad #2

Remember , you can roll back to .27 build. Just download it then install. 


If the Resh initialization problem does not appear in the .28 build, be sure to tell which build of 0.28  the problem was resolved.



EZdok software

www.ezdok-camera.com
Back to Top
smerriman View Drop Down
New Member
New Member


Joined: January-17-2018
Location: EGNJ
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote smerriman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-20-2018 at 9:31am
Hi Marniftarr

#1  - "Time out extended"
Ran P3d everything worked, no error messages
Shut down computer and cold boot (not just Restart)
ran p3d again everything worked no error messages.

#2 - "Resh launch first"
Ran P3d everything worked, no error messages
Shut down computer and cold boot
Ran p3d  this time ezdok did not work and was not in the addon menu but still no error messages.
restarted p3d ezdok this time in addon menu so had to right click to get ezdok view 

Reinstalled  #1  - "Time out extended" again and everything seems to work after several shut down and cold boot, but no error messages with either.
So for me at the moment #1 has fixed my problem.

thank you for your work
Steve
Back to Top
Marniftarr View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: February-22-2010
Points: 1789
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Marniftarr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-20-2018 at 10:23am
Well .. Continue testing. I need your reports.
EZdok software

www.ezdok-camera.com
Back to Top
Voodoo101 View Drop Down
New Member
New Member


Joined: January-15-2018
Location: UK
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Voodoo101 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-20-2018 at 12:15pm
I thought it just affected the FSL A320 but it just happened on default plane with Active Sky. Ran P3D without activesky, loaded up default plane and error again, this time came up with exception code but dissapeared before I could copy it.

Will try the above builds and report back.
Back to Top
Marniftarr View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: February-22-2010
Points: 1789
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Marniftarr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-20-2018 at 12:29pm
Guys, please do not write here the reports of  the version .27 ..
Write only reports of .28 builds after testing.
EZdok software

www.ezdok-camera.com
Back to Top
Marniftarr View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: February-22-2010
Points: 1789
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Marniftarr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-21-2018 at 5:12am
Please report here ... 
Working or do not working #1 ?


I will make official update  to .28 build.

EZdok software

www.ezdok-camera.com
Back to Top
Nanolab View Drop Down
New Member
New Member


Joined: August-26-2017
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nanolab Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-21-2018 at 6:10am
Hi !

#1 Time out extended" works perfectly for me now. 
But I didn't have enough time to test #2.
Back to Top
GiuseppeL90 View Drop Down
New Member
New Member


Joined: June-02-2016
Location: Bari, Italy
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GiuseppeL90 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-21-2018 at 6:13am
Originally posted by Nanolab Nanolab wrote:

Hi !

#1 Time out extended" works perfectly for me now. 
But I didn't have enough time to test #2.

Hi,
it's the same for me.
Thank you!
Back to Top
smerriman View Drop Down
New Member
New Member


Joined: January-17-2018
Location: EGNJ
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote smerriman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-21-2018 at 8:35am
Second day, still #1  - "Time out extended" working perfect
Back to Top
Marniftarr View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: February-22-2010
Points: 1789
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote Marniftarr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-21-2018 at 3:20pm
Ok , Guys , thanks. 
I will release .28 build in  Tuesday or Wednesday.
EZdok software

www.ezdok-camera.com
Back to Top
Voodoo101 View Drop Down
New Member
New Member


Joined: January-15-2018
Location: UK
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Voodoo101 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-22-2018 at 10:43am
Can confirm that for me the timeout version works.

Thank you for the continued support with this product. 
Back to Top
Marniftarr View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: February-22-2010
Points: 1789
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Marniftarr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-23-2018 at 9:31am
hank you for the continued support with this product. 
===
The product is developing. Now many details are under secrets.
EZdok software

www.ezdok-camera.com
Back to Top
asadkamal View Drop Down
New Member
New Member


Joined: January-07-2018
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote asadkamal Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-28-2018 at 10:29am
#2 - "Resh launch first" solved the issue for me so far. 

Regards, 
Asad 
Asad
Back to Top
Marniftarr View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: February-22-2010
Points: 1789
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Marniftarr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January-31-2018 at 6:38am
asadkamal, 

#1 - do not working ?
EZdok software

www.ezdok-camera.com
Back to Top
braudoux View Drop Down
New Member
New Member


Joined: July-18-2015
Location: UAE
Points: 14
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote braudoux Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: February-10-2018 at 7:12am
Hi
My turn to have experienced the issue and, after contacting the EZDOK assistance, they immediately advised me to apply the 2 patches (beta 0.28), the first one and, if no success, the second one.
Hopefully the Times Out patch solved my issue. I tested all my referenced aircraft and everything is back.
Thanks
P3D V4.1 on SSD512-W10.64 /Add-ons on HDD 2To
Intel Core I7+3770K, RAM16Gb, NVidia GTX1070, Surround 3x27inc,
Saitex: X55, Yoke Pro, Multi panel, Rudder pedals, GF Throttle.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.219 seconds.