SimForums.com Homepage
Forum Home Forum Home > Flight One Partner Forums > EZdok Software > EZdok Beta Forum
  New Posts New Posts RSS Feed - EZCA  for P3D 4.5 here !!!
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

EZCA for P3D 4.5 here !!!

 Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Message
Marniftarr View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: February-22-2010
Points: 1934
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Marniftarr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: EZCA for P3D 4.5 here !!!
    Posted: April-10-2019 at 4:37am
Hi all. 
This is new version of EZ which compatible with P3D 4.5. (Update only).

This is BETA for test but fully functional. 

If you have any troubles or incompatiblites with P3D 4.5 , please write here.




EZdok software

www.ezdok-camera.com
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3467
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-10-2019 at 5:55am



Win7-64
P3Dv4.5 (Client update), OK
Installed EZdok V3 Pro using F1 Purchase Agent , OK
Installed the EZdok V3 0165 update , OK
Cameras from EZdok v2 transferred , OK
Initial tests , OK


Vaughan Martell
Back to Top
jormaw View Drop Down
New Member
New Member


Joined: January-30-2013
Location: Finland
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jormaw Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-10-2019 at 6:48am
Hi.

Ezca 3.01.65 update dont work. "connecting with simconnect..." .waiting 10 min. and nothing happend.

Jorma

ps. same problem with update .62 update .61 works, but is not combatible P3D4 v. 4.5
Jorma
Back to Top
Nanolab View Drop Down
New Member
New Member


Joined: August-26-2017
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nanolab Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-10-2019 at 7:09am
Hello, 
This beta update worked when I first launched P3Dv45 with the default scenario.
Then I closed the simukator and relaunched it with AS4, Rex SF3D and tried to load another plane (Dash8) at some addon airport. 
The whole scene loaded but Ezca had crashed, here's a screenshot I took : 

That Ezca window stayed at the same state when the scenery loaded...
Dunno what to do next...
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3467
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-10-2019 at 7:32am
Do you reboot the PC between each test or flight or aircraft change?

Are all your add-ons and aircraft already fully supported in P4Dv4.5?

Mine are not and could crash the Sim at any time. Bad for testing .


Vaughan Martell
Back to Top
Nanolab View Drop Down
New Member
New Member


Joined: August-26-2017
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nanolab Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-10-2019 at 7:59am
I just done a full uninstall reinstall of Ezdok but same problem arises again.
I've updated P3D client only from v4.4 to v4.5, all addons used were updated to be compatible with v4.5.
The weird thing is that Ezdok worked, but only at the very first launch..
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3467
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-10-2019 at 8:14am
Originally posted by Nanolab Nanolab wrote:

I just done a full uninstall reinstall of Ezdok but same problem arises again.
I've updated P3D client only from v4.4 to v4.5, all addons used were updated to be compatible with v4.5.
The weird thing is that Ezdok worked, but only at the very first launch..


I updated Client initially, and later Content and Scenery to P3Dv4.5, all OK (no crash).

My Active sky, for example, is only for P3Dv4.4.
Where did you get Active Sky for P3Dv4.5 ?

Just wondering:
Which Dash8 are you using with ezdokv3 beta for P3Dv4.5 that has already been updated  for P3Dv4.5?


Do you reboot the PC between each test or flight or aircraft change?


Vaughan Martell
Back to Top
pidder View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: July-22-2004
Location: Germany
Points: 167
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pidder Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-10-2019 at 8:24am
Originally posted by vons vons wrote:

My Active sky, for example, is only for P3Dv4.4.
Where did you get Active Sky for P3Dv4.5 ?

You will find an Open Beta of ASP4 here, download version 7035.

I'm unable to use my "Cooly Hat" for looking arround. And i cannot use "S" or "A" to change outside views. The first point is the most important. Any solution for this? 
Regards from Berlin, GER

Markus
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3467
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-10-2019 at 8:34am
Originally posted by pidder pidder wrote:

Originally posted by vons vons wrote:

My Active sky, for example, is only for P3Dv4.4.
Where did you get Active Sky for P3Dv4.5 ?

You will find an Open Beta of ASP4 here, download version 7035.

I'm unable to use my "Cooly Hat" for looking arround. And i cannot use "S" or "A" to change outside views. The first point is the most important. Any solution for this? 


An open beta is for testing ... Active Sky has not released a version for P3Dv4.5 yet.

My hat switch is working.
I do not use the "S" or "A".
Vaughan Martell
Back to Top
pidder View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: July-22-2004
Location: Germany
Points: 167
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pidder Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-10-2019 at 8:42am
Well, Vaughan, ASP4 version 7035 works very fine with P3Dv4.5 Thumbs Up.

Any other ideas how to get the hat switch working?
Regards from Berlin, GER

Markus
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3467
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-10-2019 at 8:52am
Originally posted by pidder pidder wrote:

Well, Vaughan, ASP4 version 7035 works very fine with P3Dv4.5 Thumbs Up.

Any other ideas how to get the hat switch working?


The problem is:
When you are testing a Beta (ezdok) with another Beta (Active Sky or an aircraft that has not been updated yet for P3Dv4.5) which is causing a crash?

In my case, I will not test with a product not already approved for P3Dv4.5 by the developer.

I have Active Sky and FSGRW (Flight Sim Global Real Weather) for P3Dv4.4.
So, I will go without a weather program while testing P3Dv4.5 until one of them is finally approved for P3Dv4.5.

Same with payware aircraft.


Vaughan Martell
Back to Top
RRVyper View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: July-21-2017
Location: Canada
Points: 282
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RRVyper Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-10-2019 at 12:44pm
Originally posted by pidder pidder wrote:

I'm unable to use my "Cooly Hat" for looking arround. And i cannot use "S" or "A" to change outside views. The first point is the most important. Any solution for this? 
Did you set up your joystick (throttle) in the Joystick Configuration menu? Also, is the coolie hat set up correctly in P3D to pan? For the cycle view issue, are the Internal EZCA Cycles set up for S, A, Shift+S and Shift+A in the Map of Assignments? Have you run the Config Tool?

Randy
Back to Top
Nanolab View Drop Down
New Member
New Member


Joined: August-26-2017
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nanolab Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-10-2019 at 12:54pm
Ok, I don't get it...
Uninstalled Ezdo v3, then P3d Client 4.5, then reinstalled Client 4.5 (rebooting between each action). 
Shaders and prepar3dcfg deleted and default scenarion loaded to check if anything was wrong : all was fine...
So I installed Ezdok with the flight1 wrapper and upgraded it to Beta .62. I loaded then the default scenario and : 
Ezdok was working (remember beta .62 and P3D v4.5 !! ), maybe not fully but it didn't crash ...
Then, I installed the .65 version and baam : same as before :

All those steps were tested without any wheather addons or whatsoever...

I'm lost now ...

Back to Top
RRVyper View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: July-21-2017
Location: Canada
Points: 282
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RRVyper Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-10-2019 at 2:30pm
Originally posted by Nanolab Nanolab wrote:

I'm lost now ...
Can you confirm that Prepar3d.exe and EZCA.exe are set to Run as Administrator in Properties/Compatibility and that the C:\Program Files\EZCA3 folder is given an exception in your virus scanner? What happens if you disable EZCA in your exe.xml and start EZCA.exe after P3D has loaded?

Randy
Back to Top
Nanolab View Drop Down
New Member
New Member


Joined: August-26-2017
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nanolab Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-10-2019 at 10:16pm
Originally posted by RRVyper RRVyper wrote:

Originally posted by Nanolab Nanolab wrote:

I'm lost now ...
Can you confirm that Prepar3d.exe and EZCA.exe are set to Run as Administrator in Properties/Compatibility and that the C:\Program Files\EZCA3 folder is given an exception in your virus scanner? What happens if you disable EZCA in your exe.xml and start EZCA.exe after P3D has loaded?

Randy

I'm back to P3D v4.4 and maybe will try again when Ezca will get out of beta : lost too much time trying to get it work.

Back to Top
Marniftarr View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: February-22-2010
Points: 1934
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Marniftarr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-10-2019 at 10:58pm
So I installed Ezdok with the flight1 wrapper and upgraded it to Beta .62. 
===
But here is talk about .65 build ! Do you have updated EZCA to latset .65 build ?

Only 3.0.1.65 version will working with p3D 4.5 !

EZdok software

www.ezdok-camera.com
Back to Top
RRVyper View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: July-21-2017
Location: Canada
Points: 282
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RRVyper Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-10-2019 at 11:05pm
Originally posted by Nanolab Nanolab wrote:

...Ezdok was working (remember beta .62 and P3D v4.5 !! ), maybe not fully but it didn't crash ...
...
Then, I installed the .65 version and baam : same as before :
Back to Top
Guyphil View Drop Down
New Member
New Member


Joined: June-30-2017
Points: 14
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guyphil Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-11-2019 at 2:00am
Thank you, need to uninstall previous version or can i install it on 62 ?
Back to Top
Marniftarr View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: February-22-2010
Points: 1934
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Marniftarr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-11-2019 at 5:21am
Guys, 
The base .53 version in the store of Flight1 only !
The next 62..63..65 versions - exists as updater only.
Anyway before install updater,  you must install base .53 version.  
Also you can roll back in any time to previous version. 
Just run updater with desired EZ version.

EZdok software

www.ezdok-camera.com
Back to Top
jormaw View Drop Down
New Member
New Member


Joined: January-30-2013
Location: Finland
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jormaw Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-11-2019 at 6:51am
Originally posted by jormaw jormaw wrote:

Hi.

Ezca 3.01.65 update dont work. "connecting with simconnect..." .waiting 10 min. and nothing happend.

Jorma

ps. same problem with update .62 update .61 works, but is not combatible P3D4 v. 4.5


Any help for this error, please?

Jorma
Jorma
Back to Top
kimsim86 View Drop Down
New Member
New Member


Joined: April-10-2019
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kimsim86 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-11-2019 at 10:20am
Hi,
After updating ezca 3.0.1.65, I can not communication between EZCA and ASP4. ASP4 is updated with build 7035. The active sky turbulence module does not work.

https://ibb.co/wQGms6K
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3467
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-11-2019 at 10:42am
Originally posted by kimsim86 kimsim86 wrote:

Hi,
After updating ezca 3.0.1.65, I can not communication between EZCA and ASP4. ASP4 is updated with build 7035. The active sky turbulence module does not work.

https://ibb.co/wQGms6K


Is Activesky for P3Dv4.5 still in Beta (testing) version?
Vaughan Martell
Back to Top
Big Mike View Drop Down
New Member
New Member


Joined: May-05-2013
Location: France
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Big Mike Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-11-2019 at 11:48am
Hello!
For every flight, I have to import camera set !!!!!!!
(cameras disappear)
And during flight, EZCA3 stops due to .... licence !
I did reinstal EZCA3 with no antivirus protection !

Here is an image better than a long speech !


Please help !!!!!  Cry


Mike
Back to Top
Jean-PaulM View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: March-08-2006
Location: France
Points: 140
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jean-PaulM Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-12-2019 at 10:37am
Originally posted by kimsim86 kimsim86 wrote:

Hi,
After updating ezca 3.0.1.65, I can not communication between EZCA and ASP4. ASP4 is updated with build 7035. The active sky turbulence module does not work.

https://ibb.co/wQGms6K

I noticed the same thing:


Jan-Paul


Back to Top
SergioN View Drop Down
New Member
New Member


Joined: February-20-2019
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote SergioN Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-12-2019 at 10:53am
Originally posted by Jean-PaulM Jean-PaulM wrote:

Originally posted by kimsim86 kimsim86 wrote:

Hi,
After updating ezca 3.0.1.65, I can not communication between EZCA and ASP4. ASP4 is updated with build 7035. The active sky turbulence module does not work.

https://ibb.co/wQGms6K

I noticed the same thing:


Jan-Paul




Yeap, mine also, AS-16 greyed out
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3467
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-12-2019 at 10:59am
Is this because ActiveSky is in Beta testing for P3Dv4.5?
Vaughan Martell
Back to Top
JasonPC View Drop Down
New Member
New Member


Joined: June-26-2018
Points: 11
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JasonPC Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-12-2019 at 9:13pm
My ezdok refuses to launch with P3D now.

If I manually start the program, it does work.

There is an entry for ezdok in exe.xml
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3467
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-13-2019 at 12:50am
Originally posted by JasonPC JasonPC wrote:

My ezdok refuses to launch with P3D now.

If I manually start the program, it does work.

There is an entry for ezdok in exe.xml




Which version of P3D and Ezdok are you using?
Vaughan Martell
Back to Top
nzch2010 View Drop Down
New Member
New Member


Joined: May-24-2018
Location: New Zealand
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote nzch2010 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-13-2019 at 1:26am
Originally posted by SergioN SergioN wrote:

Originally posted by Jean-PaulM Jean-PaulM wrote:

Originally posted by kimsim86 kimsim86 wrote:

Hi,
After updating ezca 3.0.1.65, I can not communication between EZCA and ASP4. ASP4 is updated with build 7035. The active sky turbulence module does not work.

https://ibb.co/wQGms6K

I noticed the same thing:


Jan-Paul




Yeap, mine also, AS-16 greyed out


Yes, me too
Back to Top
jjlittler View Drop Down
New Member
New Member


Joined: April-30-2018
Location: Staffordshire
Points: 15
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jjlittler Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-13-2019 at 9:54am
I just purchased last night via Flight1 after updating to P3d V4.5. Ensured clean install. My ezdok refuses to launch with P3D.

If I manually start the program, eventually comes on but hangs for message "Connecting with simconnect..." after 10 mins or so then crashes. 

There is an entry for ezdok in exe.xml and appears to be correct.

Any ideas on a fix or workaround? Or should I have purchased chaseplane instead??
JJ
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3467
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-13-2019 at 9:59am
JJ,

Which version of EZdok did you install?

Have you read the posts in this topic?

Vaughan Martell
Back to Top
jjlittler View Drop Down
New Member
New Member


Joined: April-30-2018
Location: Staffordshire
Points: 15
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jjlittler Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-13-2019 at 10:12am
Hi Vaughan,

I initially installed EZCA V3.0.1.63 then updated to the latest BETA EZCA V3.0.1.65 

EZCA 2 worked fine in P3d V4.4 :(

Best regards,
JJ
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3467
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-13-2019 at 11:14am
JJ,

Did you read Marniftarr's  post in this topic?

"Guys,
The base .53 version in the store of Flight1 only !
The next 62..63..65 versions - exists as updater only.
Anyway before install updater,  you must install base .53 version. 
Also you can roll back in any time to previous version.
Just run updater with desired EZ version."



Vaughan Martell
Back to Top
jjlittler View Drop Down
New Member
New Member


Joined: April-30-2018
Location: Staffordshire
Points: 15
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jjlittler Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-13-2019 at 11:58am
Hi Vaughan, 

I'll read Marniftarr's posts.

This is exactly what I did. .53 install then updated 62..63..65. I'll uninstall and try again

JJ
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3467
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-13-2019 at 12:36pm
Originally posted by jjlittler jjlittler wrote:

Hi Vaughan, 

I'll read Marniftarr's posts.

This is exactly what I did. .53 install then updated 62..63..65. I'll uninstall and try again

JJ


You said:
"I just purchased last night via Flight1 after updating to P3d V4.5. Ensured clean install. My ezdok refuses to launch with P3D."


In my first post at the top of this topic I mentioned what I did:

Win7-64
P3Dv4.5 (Client update), OK
Installed EZdok V3 Pro using F1 Purchase Agent , OK
Installed the EZdok V3 0165 update , OK
Cameras from EZdok v2 transferred , OK
Initial tests , OK
Vaughan Martell
Back to Top
jgoggi View Drop Down
Intermediate Group
Intermediate Group


Joined: March-07-2005
Location: Italy
Points: 74
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jgoggi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-13-2019 at 12:52pm
Same here, AS16 is greyed out…
Back to Top
RRVyper View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: July-21-2017
Location: Canada
Points: 282
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RRVyper Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-13-2019 at 1:02pm
Originally posted by jjlittler jjlittler wrote:

Hi Vaughan, 

I'll read Marniftarr's posts.

This is exactly what I did. .53 install then updated 62..63..65. I'll uninstall and try again

JJ
JJ, ensure EZCA.exe and config.exe (in the Program Files\EZCA3 folder) are set to Run As Administrator in Properties/Compatibility tab. Same for Prepar3D.exe. Also, ensure there is an exception in your virus scanner for the EZCA3 folder. Finally, when you launch P3D, does the EZCA Launcher appear on the taskbar? Are there any EZCA entries showing in Task Manager after P3D runs? Also, there are 4 simconnect versions that should be installed (unless your OS is set to Japanese or Russian) in the Prepar3D v4\redist\Interface ESPv1, FSX-RTM, FSX-SP1 and FSX-SP2-XPACK subfolders. Just drill down, find and run the SimConnect.msi files. Also, reboot before testing.

Randy
Back to Top
JasonPC View Drop Down
New Member
New Member


Joined: June-26-2018
Points: 11
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JasonPC Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-13-2019 at 1:10pm
EZCA 3.0.1.65
P3D V4.5.11.29713

EZCA.exe looks like it attempts to launch but closes.
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3467
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-13-2019 at 1:15pm
Originally posted by JasonPC JasonPC wrote:

EZCA 3.0.1.65
P3D V4.5.11.29713

EZCA.exe looks like it attempts to launch but closes.


Was it present in the top Sim addons drop down menu?

Did you have a previous version of Ezdok that did work?
Vaughan Martell
Back to Top
SergioN View Drop Down
New Member
New Member


Joined: February-20-2019
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote SergioN Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-13-2019 at 1:31pm
Originally posted by JasonPC JasonPC wrote:

EZCA 3.0.1.65
P3D V4.5.11.29713

EZCA.exe looks like it attempts to launch but closes.


Mine does the same thing, but re-opens and closes several times until p3d scenario screen, at that moment it stays open and works just fine. Don't know what triggers with the initial open close open close issue really.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.219 seconds.