SimForums.com Homepage
Forum Home Forum Home > Flight One Partner Forums > EZdok Software > EZdok Beta Forum
  New Posts New Posts RSS Feed - EZCA 3.0.1.66 NEW BETA. Please test it.
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

EZCA 3.0.1.66 NEW BETA. Please test it.

 Post Reply Post Reply Page  123>
Author
Message
Marniftarr View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: February-22-2010
Points: 1962
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Marniftarr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: EZCA 3.0.1.66 NEW BETA. Please test it.
    Posted: April-17-2019 at 5:39am
Guys, we have a strange situation with the loading of build .65.

I suggest testing build .66 in which we changed the startup stages. This should solve the problem for those for whom the .65 build  did not work.

Also in this version we have made support for Active Sky latest version.



Please here talk about this build.


EZdok software

www.ezdok-camera.com
Back to Top
jgoggi View Drop Down
Intermediate Group
Intermediate Group


Joined: March-07-2005
Location: Italy
Points: 80
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jgoggi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-17-2019 at 8:38am
Can't test before the next 3 hours... Anyone tested if it's all ok with Active Sky?

Back to Top
simperfi View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: January-11-2015
Location: GB
Points: 2793
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote simperfi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-17-2019 at 10:22am


Yes it does

see images the ezca module and asn4 debug screen confirm they are in sync






Btw I use active sky on a remote PC - but that does not affect the syncing
of the software

What confuses me at the moment is what setting to use in ASN - it was recommended for ezca v2 to set the turbulence level to 35 - now I have no idea what it should be
Kevin
Back to Top
speedbird144 View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: October-07-2011
Location: USA
Points: 344
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote speedbird144 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-17-2019 at 1:17pm
Looks good here. Thanks for the update 
Edward
Prepar3D4| i7 6700K 4.0 GHz | Gigabyte AORUS GeForce GTX 1080 Ti Extreme| GSkill Ripjaw 16GB DDR4 3200Mhz|ASUS Maximus VIII Hero | Noctua NH-D15S | Corsair RM850 PSU | Windows 10 Pro 64bit
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3567
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-17-2019 at 1:27pm
Initial test = ok.

Note:
I am not using ActiveSky Beta.

I will wait for the final version of ActiveSky for P3Dv4.5 before testing it with of all my add-ons.
Vaughan Martell
Back to Top
prognosis2001 View Drop Down
New Member
New Member


Joined: February-18-2019
Location: KSFF
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote prognosis2001 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-17-2019 at 2:21pm
Works great but I have been having issues with Model loading in Outside view. You see a screen of the selected view within EZDok and what happens then I select outside view within sim menu in the second screen. Not to sure what to think here.. Didn't happen in V4.4? [SOLVED]



Steven Riegel
Back to Top
Josquin View Drop Down
New Member
New Member


Joined: July-12-2006
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Josquin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-17-2019 at 2:24pm
I still have the "connecting with simconnect" issue...
Back to Top
Alex_uiaa View Drop Down
New Member
New Member


Joined: February-24-2015
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Alex_uiaa Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-17-2019 at 2:27pm
The first launch is excellent. Now the program does not work. I did not touch anything.
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3567
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-17-2019 at 2:35pm
"You see a screen of the selected view within EZDok and what happens then I select outside view within sim menu in the second screen."

Ok, for me (quick test) PMDG 747 / EZdok right win tip outside view.




Vaughan Martell
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3567
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-17-2019 at 2:39pm
Another outside (show ez menu):




Vaughan Martell
Back to Top
Josquin View Drop Down
New Member
New Member


Joined: July-12-2006
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Josquin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-17-2019 at 3:58pm
If i restart EZCA a few times it works properly but never on the initial start.
Back to Top
jjlittler View Drop Down
New Member
New Member


Joined: April-30-2018
Location: Staffordshire
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jjlittler Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-17-2019 at 4:02pm
Still very frustrating...Installed, EZCA .66 tried to start a few times while p3d loads up as usual for me now. And stuck at  "connecting with simconnect" issue.. I wish I had bought Chase plane!!! Can I please have a refund??

JJ
Back to Top
arnaud520 View Drop Down
New Member
New Member


Joined: June-28-2018
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote arnaud520 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-17-2019 at 4:17pm
Originally posted by Alex_uiaa Alex_uiaa wrote:

The first launch is excellent. Now the program does not work. I did not touch anything.

Exactly the same for me.The program worked fine the first time but then it does not work even by launching after.
looking at the task manager, we notice that ezca stops during the loading of the flight.
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3567
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-17-2019 at 4:20pm
Originally posted by Josquin Josquin wrote:

If i restart EZCA a few times it works properly but never on the initial start.


You should not have to start Ezdok.

After the sim loads it should be in your sim's Addons Menu to select Ezdok.

If you select Ezdok from the Addon menu and it does not appear then it is behind your main Sim screen (hiding).

If so, then go to the addons menu and select Ezdok again.

It should then appear in front for you.
Vaughan Martell
Back to Top
Josquin View Drop Down
New Member
New Member


Joined: July-12-2006
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Josquin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-17-2019 at 4:28pm
I know, but it's stuck on "connecting to simmconnect" most of the time and i have to restart it a few time before it works properly.
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3567
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-17-2019 at 4:39pm
Originally posted by Josquin Josquin wrote:

I know, but it's stuck on "connecting to simmconnect" most of the time and i have to restart it a few time before it works properly.


When you say "most of the time" ... How often is that?

Do you re-boot your PC before each P3D start up (and flight or test)?
Vaughan Martell
Back to Top
Josquin View Drop Down
New Member
New Member


Joined: July-12-2006
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Josquin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-17-2019 at 5:01pm
When i said most of the time, i should have said "all of the time" in fact, and it does not matter if i reboot or not.
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3567
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-17-2019 at 5:11pm
Originally posted by Josquin Josquin wrote:

When i said most of the time, i should have said "all of the time" in fact, and it does not matter if i reboot or not.


I reboot before starting FS9, FSX, P3D or Xplane

I have never had a Simconnect error with any Flight Sim that installs and uses it.

Now, if we are both using the same Flight Sim, the same Simconnect version and the same Ezdock software version then Simconnect should be working the same for each of us.


Vaughan Martell
Back to Top
jjlittler View Drop Down
New Member
New Member


Joined: April-30-2018
Location: Staffordshire
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jjlittler Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-18-2019 at 6:40am
I've restarted the application over 10 times and nothing still states "connecting to simmconnect"

Just wondering what broke from V2 to V3??

Update: took over 15 restarts for .66 to connect.

JJ
Back to Top
samuelfq View Drop Down
New Member
New Member


Joined: July-04-2018
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote samuelfq Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-18-2019 at 8:21am
Hi, EXCA 3.0.1.66 does not work with the new update Prepar3D V4.5.
Will an update of EZCA be posible soom?
Samuel
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3567
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-18-2019 at 8:23am
Originally posted by jjlittler jjlittler wrote:

I've restarted the application over 10 times and nothing still states "connecting to simmconnect"

Just wondering what broke from V2 to V3??

Update: took over 15 restarts for .66 to connect.

JJ


Question:
When you do a restart where or how do you do it?
Vaughan Martell
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3567
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-18-2019 at 8:24am
Originally posted by samuelfq samuelfq wrote:

Hi, EXCA 3.0.1.66 does not work with the new update Prepar3D V4.5.
Will an update of EZCA be posible soom?


It is working for me.

Did you just purchase and install Ezdok for the first time now?
Vaughan Martell
Back to Top
samuelfq View Drop Down
New Member
New Member


Joined: July-04-2018
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote samuelfq Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-18-2019 at 9:49am
Sorry, it Works well, it was my mistake that I already solved. Now Works perfect.
Samuel
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3567
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-18-2019 at 9:58am
Originally posted by samuelfq samuelfq wrote:

Sorry, it Works well, it was my mistake that I already solved. Now Works perfect.


That is good news, thanks for the follow up.
Vaughan Martell
Back to Top
Harfang View Drop Down
New Member
New Member


Joined: April-09-2019
Location: France
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Harfang Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-18-2019 at 11:37am
Hello,
I posted this on the thread "EZCA 3 BETA here":

"I had this problem with the need to restart EZCA after start of P3Dv4.4 since I installed EZCA3.
On EZCA's main panel I had the message "Connecting with simconnect..." and nothing happend before restart.
Now I found that the problem comes from UTLive starting with P3D and blocking EZCA. After deactivating UTLive in the add-ons.cfg EZCA3 starts without problem.
So I tried to start both applications with FSUIPC, but at the moment they start together the conflict is there and EZCA3 is blocked by UTLive ...
This problem did'nt exist with EZCA2.
Any idea to get them started automaticaly without conflict ?"

I'm still with version 3.01.63 and did not yet test v3.0.1.66 ... And in my case for now, EZCA3 starts every time without a problem but with UTLive deactivated. It would be nice to get  both applications started together !

Marc
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3567
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-18-2019 at 11:48am
Originally posted by Harfang Harfang wrote:

Hello,
I posted this on the thread "EZCA 3 BETA here":

"I had this problem with the need to restart EZCA after start of P3Dv4.4 since I installed EZCA3.
On EZCA's main panel I had the message "Connecting with simconnect..." and nothing happend before restart.
Now I found that the problem comes from UTLive starting with P3D and blocking EZCA. After deactivating UTLive in the add-ons.cfg EZCA3 starts without problem.
So I tried to start both applications with FSUIPC, but at the moment they start together the conflict is there and EZCA3 is blocked by UTLive ...
This problem did'nt exist with EZCA2.
Any idea to get them started automaticaly without conflict ?"

I'm still with version 3.01.63 and did not yet test v3.0.1.66 ... And in my case for now, EZCA3 starts every time without a problem but with UTLive deactivated. It would be nice to get  both applications started together !



I had problem a long time ago with F1 UTL on my setup so I had to get a refund.
Other pilots using UTL might be able to add more information here.

But, for the current version of UTL, have you contacted F1 UTL Support?

As for starting programs with FSUIPC I do not do that.
Have you asked any questions on the FSUIPC forum about that?



""I had this problem with the need to restart EZCA after start of P3Dv4.4 since I installed EZCA3."

What method do you use for restarting Ezdok?

Vaughan Martell
Back to Top
Alex_uiaa View Drop Down
New Member
New Member


Joined: February-24-2015
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Alex_uiaa Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-18-2019 at 12:14pm
Reinstalled EZCA3v3.0.1.66, rebooted the computer. Everything is great. EZCA works.
Back to Top
Aymane View Drop Down
New Member
New Member


Joined: April-18-2019
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Aymane Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-18-2019 at 12:57pm
I have the same problem : "Connecting with Simconnect". Please resolve this big problem because I can't fly without EZDok.
Back to Top
asalazar3 View Drop Down
New Member
New Member


Joined: November-30-2018
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote asalazar3 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-18-2019 at 1:13pm
Originally posted by vons vons wrote:

Originally posted by Harfang Harfang wrote:

Hello,
I posted this on the thread "EZCA 3 BETA here":

"I had this problem with the need to restart EZCA after start of P3Dv4.4 since I installed EZCA3.
On EZCA's main panel I had the message "Connecting with simconnect..." and nothing happend before restart.
Now I found that the problem comes from UTLive starting with P3D and blocking EZCA. After deactivating UTLive in the add-ons.cfg EZCA3 starts without problem.
So I tried to start both applications with FSUIPC, but at the moment they start together the conflict is there and EZCA3 is blocked by UTLive ...
This problem did'nt exist with EZCA2.
Any idea to get them started automaticaly without conflict ?"

I'm still with version 3.01.63 and did not yet test v3.0.1.66 ... And in my case for now, EZCA3 starts every time without a problem but with UTLive deactivated. It would be nice to get  both applications started together !



I had problem a long time ago with F1 UTL on my setup so I had to get a refund.
Other pilots using UTL might be able to add more information here.

But, for the current version of UTL, have you contacted F1 UTL Support?

As for starting programs with FSUIPC I do not do that.
Have you asked any questions on the FSUIPC forum about that?



""I had this problem with the need to restart EZCA after start of P3Dv4.4 since I installed EZCA3."

What method do you use for restarting Ezdok?


I'm using P3D4.5 with UTLive v1.2.0.0 along with EZCA v3.0.1.66 without issues.

In my case, I decided to format my HD's and fully reinstall Windows 10 v1809 with updated drivers, etc. Then installed P3Dv4.5 and aprox 500GB of addons, some of them needed updates but everything works perfectly fine.

These are the steps I followed to successfully install EZCA:

1. Installed from the Flight1 wrapper v3.0.1.53
2. Installed the 3.0.1.66 update
3. Ran an Antivirus scan to "C:\Program Files\EZCA" (just to be sure there's no risk)
4. Excluded "C:\Program Files\EZCA" from Antivirus.
5. Executed the EZCA configuration Tool.

          * Everytime I apply an update to EZCA, I perform steps 3,4 and 5.

I hope this info could be useful.
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3567
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-18-2019 at 1:43pm
Originally posted by asalazar3 asalazar3 wrote:

Originally posted by vons vons wrote:

Originally posted by Harfang Harfang wrote:

Hello,
I posted this on the thread "EZCA 3 BETA here":

"I had this problem with the need to restart EZCA after start of P3Dv4.4 since I installed EZCA3.
On EZCA's main panel I had the message "Connecting with simconnect..." and nothing happend before restart.
Now I found that the problem comes from UTLive starting with P3D and blocking EZCA. After deactivating UTLive in the add-ons.cfg EZCA3 starts without problem.
So I tried to start both applications with FSUIPC, but at the moment they start together the conflict is there and EZCA3 is blocked by UTLive ...
This problem did'nt exist with EZCA2.
Any idea to get them started automaticaly without conflict ?"

I'm still with version 3.01.63 and did not yet test v3.0.1.66 ... And in my case for now, EZCA3 starts every time without a problem but with UTLive deactivated. It would be nice to get  both applications started together !



I had problem a long time ago with F1 UTL on my setup so I had to get a refund.
Other pilots using UTL might be able to add more information here.

But, for the current version of UTL, have you contacted F1 UTL Support?

As for starting programs with FSUIPC I do not do that.
Have you asked any questions on the FSUIPC forum about that?



""I had this problem with the need to restart EZCA after start of P3Dv4.4 since I installed EZCA3."

What method do you use for restarting Ezdok?


I'm using P3D4.5 with UTLive v1.2.0.0 along with EZCA v3.0.1.66 without issues.

In my case, I decided to format my HD's and fully reinstall Windows 10 v1809 with updated drivers, etc. Then installed P3Dv4.5 and aprox 500GB of addons, some of them needed updates but everything works perfectly fine.

These are the steps I followed to successfully install EZCA:

1. Installed from the Flight1 wrapper v3.0.1.53
2. Installed the 3.0.1.66 update
3. Ran an Antivirus scan to "C:\Program Files\EZCA" (just to be sure there's no risk)
4. Excluded "C:\Program Files\EZCA" from Antivirus.
5. Executed the EZCA configuration Tool.

          * Everytime I apply an update to EZCA, I perform steps 3,4 and 5.

I hope this info could be useful.


Yes, that is what I posted (10 April 2019) for my Win7-64 / Ezdock install, here:
https://www.simforums.com/forums/ezca-for-p3d-4-5-here_topic61448.html

Win7-64
P3Dv4.5 (Client update), OK
Installed EZdok V3 Pro using F1 Purchase Agent , OK
Installed the EZdok V3 0165 update , OK
Cameras from EZdok v2 transferred , OK
Initial tests , OK

And, in the same thread Marniftarr said:

"Guys,
The base .53 version in the store of Flight1 only !
The next 62..63..65 versions - exists as updater only.
Anyway before install updater,  you must install base .53 version. 
Also you can roll back in any time to previous version.
Just run updater with desired EZ version."



Good to know your version of UTL is working with Ezdok.


Vaughan Martell
Back to Top
JasonPC View Drop Down
New Member
New Member


Joined: June-26-2018
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JasonPC Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-18-2019 at 6:14pm
Program still doesn't successfully launch. I have to manually start it for it to work.
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3567
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-18-2019 at 6:45pm
Originally posted by JasonPC JasonPC wrote:

Program still doesn't successfully launch. I have to manually start it for it to work.


How do you manually start it?

Vaughan Martell
Back to Top
JasonPC View Drop Down
New Member
New Member


Joined: June-26-2018
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JasonPC Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-18-2019 at 7:21pm
Run the EZCA.exe in the C:\Program Files\EZCA3 folder.
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3567
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-18-2019 at 7:36pm
Originally posted by JasonPC JasonPC wrote:

Run the EZCA.exe in the C:\Program Files\EZCA3 folder.


Post the contents of your EXE.xml file for P3Dv4.5
Vaughan Martell
Back to Top
Nickbe View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: May-06-2017
Location: Russia
Points: 1063
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nickbe Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-19-2019 at 1:34am
Hi!

Running in the following sequence (manualy), always works for me correctly:
1. UT Live traffic
2. REX SF3D
3. ActiveSky P4
4. P3D 4 (EZCA3 autolaunch from EXE.XML).

Later in the evening I will look at the contents of my EXE.XML and publish here.
Nick B.
Ezdok Software
Back to Top
jjlittler View Drop Down
New Member
New Member


Joined: April-30-2018
Location: Staffordshire
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jjlittler Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-19-2019 at 6:02am
Hi,

From the restart application in the File drop down in EZCA.

JJ
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3567
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-19-2019 at 6:46am
Originally posted by jjlittler jjlittler wrote:

Hi,

From the restart application in the File drop down in EZCA.

JJ


That means EZdok was already running.
Why are you having to restart it?

I looked back thru the posts and found you mentioned  "connecting to simmconnect".
Was that the reason?

Do you reboot your PC between each flight or test?



Vaughan Martell
Back to Top
jjlittler View Drop Down
New Member
New Member


Joined: April-30-2018
Location: Staffordshire
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jjlittler Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-19-2019 at 6:54am
Because it's hanging at the  "connecting to simmconnect" stage. There's obviously an issue!

JJ
Back to Top
vons View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: December-08-2006
Points: 3567
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vons Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-19-2019 at 7:03am
Originally posted by jjlittler jjlittler wrote:

Because it's hanging at the  "connecting to simmconnect" stage. There's obviously an issue!

JJ


Are you testing on a default P3Dv4.5 setup without any other add-ons running?

Like:
No payware aircraft
No AI traffic
No AI traffic programs installed
No weather programs
No saved flight situation
Not using FSUIPC to start Apps

Is your startup flight is the P3D default F22 at KVPS?


Vaughan Martell
Back to Top
jjlittler View Drop Down
New Member
New Member


Joined: April-30-2018
Location: Staffordshire
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jjlittler Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-19-2019 at 7:09am
the Answer is YES to all (no using any addons, traffic, etc). As you cannot replicate this problem so many of us have... once again I point out V2 worked fine for so many years with all other p3d versions. .66 does NOT work for p3d v4.5. REFUND PLEASE... I'll go buy Chase Plane and not waste any more of my time on this.

JJ
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  123>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.156 seconds.