SimForums.com Homepage
Forum Home Forum Home > Flight One Partner Forums > EZdok Software > EZdok Beta Forum
  New Posts New Posts RSS Feed - EZCA 3.1 for P3D v5 here!!! (beta)
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

EZCA 3.1 for P3D v5 here!!! (beta)

 Post Reply Post Reply Page  123 5>
Author
Message
Nickbe View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: May-06-2017
Location: Russia
Points: 1280
Post Options Post Options   Thanks (3) Thanks(3)   Quote Nickbe Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: EZCA 3.1 for P3D v5 here!!! (beta)
    Posted: April-26-2020 at 2:47am
Dear EZCA3 users!

We are starting an open beta test of the new version of EZCA3.1.

This version is completely similar to version 3.0, but only compatible with Prepar3D v5!

Version 3.1 is an update for version 3.0, i.e. the EZCA v3 version must be installed in the system.
The new version 3.1 is installed in a separate folder (Program files/EZCA3.1).
So if you continue to use P3D4 or FSX in parallel with P3D5, version 3.0 will load with these simulators, and version 3.1 with P3D5.

Both versions use the same DB with saved settings and cameras. Therefore, when you switch to P3D5, you get all your settings and cameras that were previously configured in EZCA v3.0.
Now, any changes to cameras and settings in EZCA3.1 will automatically be reflected in EZCA3.0 and Vice versa.

Important note!
After installing the new version 3.1, you will be asked to run the EZCA Config tool - this must be done!

Config tool will write new paths for starting EZCA3.1 with P3D5 and configure the simulator.

Important note!
When installing any new aircraft in P3D v5, you must re-run the EZCA Config tool.

This is a file Config.exe located in the /Program files/EZCA3.1/ folder.

Leave your feedback about the work of this version and all the bugs found in this forum thread.


Enjoy your fly with EZCA!


EZCA v.3.1.0.26 (beta)
===============================
Update is free for all EZCAv3 users.



PLEASE START Prepar3D with admin rights !
==============


New build of the EZCA 3.1.0.30. Added compatible with ActiveSky P3D version 7434.

Note that this is for the Prepar version 5 only. EZCA3.0 for Prepar version 4.5 is currently only compatible with the official release of AS version 7410! Please report any problems with the latest EZCA3.1 build in this forum thread.



Nick B.
Ezdok Software
Back to Top
nighthunter43 View Drop Down
New Member
New Member


Joined: May-03-2017
Location: GOLD COAST
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote nighthunter43 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 5:17am
Thanks, worked faultless.
Back to Top
nzch2010 View Drop Down
New Member
New Member


Joined: May-24-2018
Location: New Zealand
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote nzch2010 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 5:35am
Many thanks
Back to Top
david roch View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: February-08-2004
Location: Israel
Points: 209
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote david roch Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 6:27am
Thanks a lot Nick and Marniftarr, you guys rock!
Be safe :)
My rig:
1 PC, 1 monitor, 1 keyboard and a mouse.

Back to Top
timma View Drop Down
New Member
New Member


Joined: April-26-2020
Location: Poland
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote timma Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 6:31am
Hi Nick thanx for the update .can u pls help me with 1 problem i have when panning around using my hatswitch i get flickering in vc and external view.
thanx
Back to Top
Nickbe View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: May-06-2017
Location: Russia
Points: 1280
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nickbe Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 6:36am
Originally posted by timma timma wrote:

Hi Nick thanx for the update .can u pls help me with 1 problem i have when panning around using my hatswitch i get flickering in vc and external view.
thanx


Hi!
Make a video about how this happens. And show the settings in the EZCA "General settings" window.
Nick B.
Ezdok Software
Back to Top
Marniftarr View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: February-22-2010
Points: 2006
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Marniftarr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 6:42am
Originally posted by timma timma wrote:

Hi Nick thanx for the update .can u pls help me with 1 problem i have when panning around using my hatswitch i get flickering in vc and external view.
thanx

Do you have installed other add-ons which can using built in to  simulator camera system ?
Those add-ons for P3D4.5 - FSUIPC , Airbus built in camera system for example..


EZdok software

www.ezdok-camera.com
Back to Top
timma View Drop Down
New Member
New Member


Joined: April-26-2020
Location: Poland
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote timma Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 8:05am
no other addons clean install
Back to Top
yakatan View Drop Down
New Member
New Member


Joined: April-26-2020
Location: Germany
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote yakatan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 10:48am
Hello Nick and Marniftarr,

unfortunately the version does not work for me. I installed it as admin, which apparently also worked. The folder C:\EZCA3.1 was created, finally the installer executed the config.exe. I also have the EZCA VCAM in the menu right click but under Add-on in the menu there is no entry. The EZDO window does not open either.
The p3dV5 camera mouse control is still active.
Installed is a german Win10 version

Back to Top
leftseat View Drop Down
New Member
New Member


Joined: June-24-2002
Location: Canada
Points: 20
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote leftseat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 1:14pm
Not for me either. No menu in add-ons, no functionality.
Back to Top
RRVyper View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: July-21-2017
Location: Canada
Points: 846
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RRVyper Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 2:46pm
Marniftarr/Nick

Awesome job! Works great. Installed it, ran the configure tool, added EZCA3.1 folder to antivirus exception, set EZCA.exe and resh.exe to run as administrator, launched P3Dv5 and I'm back using the best camera tool out there. Thanks for the update.

There is still the issue with the zoom slider in the Camera Control Panel - clicking the arrows at the top/bottom of the slider doesn't register until you then click on the slider control itself (for making fine adjustments), and the zoom value doesn't show in the box. But the slider itself works.

 
Cheers.

Randy

Back to Top
RRVyper View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: July-21-2017
Location: Canada
Points: 846
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RRVyper Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 2:51pm
yakatan/leftseat

What happens when you run EZCA.exe after the sim is loaded?

Randy
Back to Top
Marniftarr View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: February-22-2010
Points: 2006
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Marniftarr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 3:22pm
Originally posted by RRVyper RRVyper wrote:

yakatan/leftseat

What happens when you run EZCA.exe after the sim is loaded?

Randy
Hmm.. EZ should running probably :-)

EZdok software

www.ezdok-camera.com
Back to Top
Marniftarr View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: February-22-2010
Points: 2006
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Marniftarr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 3:25pm
Originally posted by RRVyper RRVyper wrote:

Marniftarr/Nick

Awesome job! Works great. Installed it, ran the configure tool, added EZCA3.1 folder to antivirus exception, set EZCA.exe and resh.exe to run as administrator, launched P3Dv5 and I'm back using the best camera tool out there. Thanks for the update.

There is still the issue with the zoom slider in the Camera Control Panel - clicking the arrows at the top/bottom of the slider doesn't register until you then click on the slider control itself (for making fine adjustments), and the zoom value doesn't show in the box. But the slider itself works.

 
Cheers.

Randy



It is normal situation because ZOOM have not value on this panel. You can see value in top-right corner of simulator. (EZ does not know about calculated value in simulator and EZ using internal ZOOM scale)
EZdok software

www.ezdok-camera.com
Back to Top
RRVyper View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: July-21-2017
Location: Canada
Points: 846
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RRVyper Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 3:33pm
Ok. But the 2 arrows don't change the zoom until you click back on the slider. All the other arrows (PBH,xyz) all work immediately.

Randy
Back to Top
GreekSimmer View Drop Down
New Member
New Member


Joined: March-09-2020
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GreekSimmer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 3:45pm
Many thanks ! works fine for the moment!
Back to Top
yakatan View Drop Down
New Member
New Member


Joined: April-26-2020
Location: Germany
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote yakatan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 3:53pm
Hi Randy,
if I start the EZCA.exe manually, it worksBig smile! Thanks for the hint!
I had already set the admin rights for the files, and in Windows Defender the folders were already excluded from the check. Unfortunately without luck... 

Frank
Back to Top
RRVyper View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: July-21-2017
Location: Canada
Points: 846
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RRVyper Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 4:17pm
Hi Frank. It sounds like your exe.xml file isn't correct. It's located in C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Lockheed Martin\Prepar3D v5\. Here's what mine currently looks like:

<?xml version="1.0" encoding="Windows-1252"?>
<SimBase.Document Type="Launch" version="1,0">
<Descr>Launch</Descr>
<Filename>exe.xml</Filename>
<Disabled>False</Disabled>
<Launch.ManualLoad>False</Launch.ManualLoad>
<Launch.Addon>
<Name>EZdok camera addon v3</Name>
<Disabled>false</Disabled>
<Path>C:\Program Files\EZCA3.1\EZCA.exe</Path>
</Launch.Addon>
</SimBase.Document>

The bold text is highlighting the important entries. It should get added automatically via the v3.1 Config Tool.

Randy
Back to Top
leftseat View Drop Down
New Member
New Member


Joined: June-24-2002
Location: Canada
Points: 20
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote leftseat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 4:28pm
I have ezca vc camera view, but I don’t show it in my addons menu to open up and configure.
Back to Top
leftseat View Drop Down
New Member
New Member


Joined: June-24-2002
Location: Canada
Points: 20
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote leftseat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 4:31pm
When I have a chance I will try the exe after p3d is started.
Back to Top
RRVyper View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: July-21-2017
Location: Canada
Points: 846
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RRVyper Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 4:37pm
Originally posted by leftseat leftseat wrote:

I have ezca vc camera view, but I don’t show it in my addons menu to open up and configure.

That means your cameras.cfg file appears to be correctly edited but it sounds like your exe.xml file wasn't (same as Frank). You'll know when you run EZCA.exe after starting the sim. If it still doesn't load, it's either the AV program blocking it or something else that might require a support ticket.

Randy
Back to Top
leftseat View Drop Down
New Member
New Member


Joined: June-24-2002
Location: Canada
Points: 20
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote leftseat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 4:41pm
ok thx randy
Back to Top
yakatan View Drop Down
New Member
New Member


Joined: April-26-2020
Location: Germany
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote yakatan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 5:14pm
Hi Randy,
this is how the exe.dll looks like in my case: 
Note the "dll.exe" in the 4th line:

<?xml version="1.0" encoding="Windows-1252"?>
<SimBase.Document Type="Launch" version="1,0">
<Descr>Launch</Descr>
<Filename>dll.xml</Filename>     Shocked
<Disabled>False</Disabled>
<Launch.ManualLoad>False</Launch.ManualLoad>
<Launch.Addon>
<Name>EZdok camera addon v3</Name>
<Disabled>false</Disabled>
<Path>C:\Program Files\EZCA3.1\EZCA.exe</Path>
</Launch.Addon>
</SimBase.Document>

have changed the "filename" to exe.dll  -  without success.

Possibly the Defender of Windows10 blocks somewhere here. All corresponding files and folders are already on the white list.....
Thanks for your Help

Frank
Back to Top
RRVyper View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: July-21-2017
Location: Canada
Points: 846
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RRVyper Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-26-2020 at 5:34pm
That doesn't look right. Are you sure that you edited the exe.xml file and not a dll.xml file? I have a clean install of P3Dv5 and do not have a dll.xml file in my appdata/roaming folder. It probably gets created by certain add-ons that require P3D to load a dll file. But I don't see any other entries in yours so something is strange there. Perhaps you installed a different add-on then removed it?

Change the entry to 

<Filename>exe.xml</Filename> 

and save the file as exe.xml. Be careful you spell these correctly.

Randy
Back to Top
yakatan View Drop Down
New Member
New Member


Joined: April-26-2020
Location: Germany
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote yakatan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-27-2020 at 1:34am
I had already changed the entry without success - no entry in the add-on menu.
I have deleted the exe.dll in the folder C:\Users\Frank\AppData\Roaming\Lockheed Martin\Prepar3D v5\  .Then I installed ezca again. As a result a new exe.dll was written which again has the dll.xml entry:


 There is no dll.xml file in my folder either.

Frank
Back to Top
leftseat View Drop Down
New Member
New Member


Joined: June-24-2002
Location: Canada
Points: 20
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote leftseat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-27-2020 at 1:57am
this is what my exe.xml in p3dv5
.
<?xml version="1.0" encoding="Windows-1252"?>
<SimBase.Document Type="Launch" version="1,0">
     <Descr>Launch</Descr>
     <Filename>dll.xml</Filename>
     <Disabled>False</Disabled>
     <Launch.ManualLoad>False</Launch.ManualLoad>
     <Launch.Addon>
          <Name>EZdok camera addon v3</Name>
          <Disabled>false</Disabled>
          <Path>C:\Program Files\EZCA3.1\EZCA.exe</Path>
     </Launch.Addon>
</SimBase.Document>
Back to Top
leftseat View Drop Down
New Member
New Member


Joined: June-24-2002
Location: Canada
Points: 20
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote leftseat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-27-2020 at 2:14am
It does work, but only after I run ezca.exe after p3d is running.
Back to Top
Marniftarr View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: February-22-2010
Points: 2006
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Marniftarr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-27-2020 at 3:35am
Originally posted by RRVyper RRVyper wrote:

Originally posted by leftseat leftseat wrote:

I have ezca vc camera view, but I don’t show it in my addons menu to open up and configure.

That means your cameras.cfg file appears to be correctly edited but it sounds like your exe.xml file wasn't (same as Frank). You'll know when you run EZCA.exe after starting the sim. If it still doesn't load, it's either the AV program blocking it or something else that might require a support ticket.

Randy

Guys ! The Prepar3d must be started with admin rights !  Only !
 If not - windows will blocking some API functions like a write to C: folders or acess to registry.

EZdok software

www.ezdok-camera.com
Back to Top
Marniftarr View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: February-22-2010
Points: 2006
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Marniftarr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-27-2020 at 3:39am
yakatan , leftseat 
Are you mean that EZCA working when you start it manually after start P3D ?
What happen during P3D launch ? EZ starts but does not working  ?  Do you see ezca.exe process in taskmanager ? Or you do - EZ-File-Exit and start EZ manually or EZ does not start with P3D automatically ?

yakatan 
>I had already changed the entry without success - no entry in the add-on menu.
Focus on P3d. Press SHIF+D. Do you see EZCA ? Any EZ icons in the system tray ?
EZdok software

www.ezdok-camera.com
Back to Top
Harpic View Drop Down
Intermediate Group
Intermediate Group


Joined: April-04-2011
Points: 56
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Harpic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-27-2020 at 4:37am
I had the same problem starting EZCA. Starting Prepar3D with admin rights solved it. Now EZCA starts right from exe.xml file. Thanks for the fix.
Back to Top
Marniftarr View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: February-22-2010
Points: 2006
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Marniftarr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-27-2020 at 5:46am
PLEASE START P3D WITH ADMIN RIGHTS !!!!!!!

EZdok software

www.ezdok-camera.com
Back to Top
RRVyper View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: July-21-2017
Location: Canada
Points: 846
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RRVyper Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-27-2020 at 7:16am
Originally posted by leftseat leftseat wrote:

this is what my exe.xml in p3dv5
.
<?xml version="1.0" encoding="Windows-1252"?>
<SimBase.Document Type="Launch" version="1,0">
     <Descr>Launch</Descr>
     <Filename>dll.xml</Filename>
     <Disabled>False</Disabled>
     <Launch.ManualLoad>False</Launch.ManualLoad>
     <Launch.Addon>
          <Name>EZdok camera addon v3</Name>
          <Disabled>false</Disabled>
          <Path>C:\Program Files\EZCA3.1\EZCA.exe</Path>
     </Launch.Addon>
</SimBase.Document>

Change

<Filename>dll.xml</Filename>

to

<Filename>exe.xml</Filename>

and save the file as exe.xml. And, as Marniftarr points out, you should always run P3D as administrator.

Randy
Back to Top
yakatan View Drop Down
New Member
New Member


Joined: April-26-2020
Location: Germany
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote yakatan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-27-2020 at 11:00am
Problem is not the dll.xml, but actually the admin rights for the P3d. Now it works! 
Regards
Frank
Back to Top
RRVyper View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: July-21-2017
Location: Canada
Points: 846
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RRVyper Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-27-2020 at 11:25am
Originally posted by yakatan yakatan wrote:

Problem is not the dll.xml, but actually the admin rights for the P3d. Now it works! 
Regards
Frank
I'm glad it works, but the above correction should be made to the exe.xml file. If/when you have a dll.xml file in your roaming folder, it would contain the <Filename>dll.xml</Filename> entry. 

But, it's up to you. Smile

Randy
Back to Top
leftseat View Drop Down
New Member
New Member


Joined: June-24-2002
Location: Canada
Points: 20
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote leftseat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-27-2020 at 12:43pm
Works for me too with P3d admin thanks. I'm trying to slow down the camera when changing views inside the cockpit. having a look through the manual now.
Back to Top
RRVyper View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: July-21-2017
Location: Canada
Points: 846
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RRVyper Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-27-2020 at 12:59pm
Originally posted by leftseat leftseat wrote:

Works for me too with P3d admin thanks. I'm trying to slow down the camera when changing views inside the cockpit. having a look through the manual now.
The option you want is Smooth Transition, p. 35. Wink

Randy
Back to Top
leftseat View Drop Down
New Member
New Member


Joined: June-24-2002
Location: Canada
Points: 20
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote leftseat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-27-2020 at 1:39pm
I got it, thanks again Randy
Back to Top
RRVyper View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: July-21-2017
Location: Canada
Points: 846
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RRVyper Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-27-2020 at 1:48pm
I had a further look at the exe.xml file content issue - if it already exists, the config tool just adds the appropriate EZCA entries. However, if the exe.xml file doesn't exist, the config tool creates it but erroneously uses the <Filename>dll.xml</Filename> entry. You can see this by looking at the config.exe file in an editor.

Nick/Marniftarr, this should be a simple fix. Not sure if it might cause issues in the future.

Randy

Edit: the correct format can be seen in the ProgramData/Lockheed Martin/Prepar3D v5 folder.
Back to Top
rlkjmt73 View Drop Down
New Member
New Member


Joined: July-07-2015
Location: Idaho
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rlkjmt73 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-27-2020 at 5:04pm
Thanks a lot guys.  I've been using EZCA since it first came out.  This version is working great so far in my P3Dv5.  Have had no hiccups so far.  It installed with no problems.  Didn't have to edit anything.  I've never used all functions in the previous versions, but am going to start experimenting with them.

Again, thanks for a great product.

Rod
Rod
Back to Top
Marniftarr View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: February-22-2010
Points: 2006
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote Marniftarr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April-27-2020 at 5:15pm
Originally posted by RRVyper RRVyper wrote:

I had a further look at the exe.xml file content issue - if it already exists, the config tool just adds the appropriate EZCA entries. However, if the exe.xml file doesn't exist, the config tool creates it but erroneously uses the <Filename>dll.xml</Filename> entry. You can see this by looking at the config.exe file in an editor.

Nick/Marniftarr, this should be a simple fix. Not sure if it might cause issues in the future.

Randy

Edit: the correct format can be seen in the ProgramData/Lockheed Martin/Prepar3D v5 folder.

 It doesn't matter which string is written. dll.xml or exe.xml.
All add-ons will be launched anyway.



EZdok software

www.ezdok-camera.com
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  123 5>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.203 seconds.